Ъ з'ясував, чим займатиметься Видрін у РНБО

Ъ з'ясував, чим займатиметься Видрін у РНБО
inforotor.ru

Видрін зізнався Ъ-Україна, що дізнався про призначення з інтернету, перебуваючи за кордоном.

"Новина про призначення була для мене досить несподіваною, ніяких співбесід зі мною ніхто не проводив. Останнім часом у мене були бесіди з Президентом, під час яких я викладав свої скромні концептуальні напрацювання - стосовно нового формату відносин з пострадянськими країнами та країнами Східної Європи", - заявив виданню політолог.

Видрін заявив виданню, що зараз не пов'язаний ні з однією політичною силою. Зокрема, він повідомив, що більше року "не мав нагоди спілкуватися з колегами по Партії вільних демократів". Крім того, він запевнив, що відмовився від посади директора Європейського інституту інтеграції та розвитку, ще "коли йшов у депутати", пише Ъ-Україна.

Газета зазначає, що про Ющенка Видрін висловлюється досить невтішно. Так, в одному зі своїх інтерв'ю він заявив, що за весь час, поки Ющенко є Президентом, може згадати "тільки два дійсно хороші вчинки" з його боку.

"Перший - це коли Віктор Ющенко садив калину на схилах Дніпра. Другий - допомогу в гасінні вогню у Херсонській області. Згадайте, як Віктор Ющенко штовхав пожежну машину!" - заявляв заступник секретаря РНБО в лютому цього року.

Крім того, за словами політолога, "із 70-відсотковою ймовірністю" Ющенко "не наважиться піти на другий термін", а "його можливими наступниками можуть стати дві людини: Арсеній Яценюк і Валерій Хорошковський".

Крім того, Видрін не пов'язує своє призначення з можливими виборами. "Поки я ні з ким не говорив про вибори, в тому числі з Президентом. Коло моїх обов'язків зараз визначається, але вони в основному будуть пов'язані з тими темами, які я піднімав в бесідах із Президентом", - заявив Ъ-Україна заступник секретаря РНБО .


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK