На вулицях Києва зросла кількість антисемітських графіті

На вулицях Києва зросла кількість антисемітських графіті
7kanalcom.jpg

Громадська рада Єврейського форуму України має намір передати відповідний фотозвіт в КМДА і Секретаріат президента України про написах на фасадах будинків Києва, що ображає національну гідність євреїв та представників інших національностей.

"Проведений експертами моніторинг підтверджує збільшення антисемітських граффіті на вулицях Києва. У більшості випадків місцеві антисеміти називають євреїв головними винуватцями економічної і політичної кризи в Україні", заявили 30 березня в єврейському форумі України.

Велика частина таких написів зафіксована у спальних районах Києва - Деснянському та Дарницькому, уточнили в єврейському форумі.

Активісти форуму також обурені і свідченнями очевидців, виявивши факти вільного продажу на Куренівському ринку фашистського обмундирування та армійських знаків нацистів часів Другої світової війни.

Створений у 2008 році, Єврейський форум України об'єднує політичних та громадських діячів, бізнесменів, діячів культури і мистецтва, які народилися й виросли на Україні, а зараз живуть за її межами.

У минулому році Єврейська конфедерація України відзначала зниження проявів антисемітизму та зниження кількості антисемітських публікацій.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK