ПР вирішила блокувати Раду

ПР вирішила блокувати Раду
Reuters

Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Він підкреслив, що відповідне рішення було прийнято в ході сьогоднішнього засідання політради фракції. "Ми дамо коаліції два дні для того, щоб вони прийняли ряд своїх антикризових, як вони вважають, законопроектів для того, щоб отримати другий транш від МВФ ... Після цього, у четвер, ми заблокуємо трибуну", - сказав Єфремов.

Як повідомлялося, вчора, 30 березня, лідер Партії регіонів Віктор Янукович подякував всім учасникам акцій протесту і пообіцяв, що наступні мітинги будуть жорсткіші.

27 березня у різних містах України відбулися акції протесту прихильників Партії регіонів. Рекорд за кількістю учасників мітингу встановив Харків, де на мітинг Кризі - стоп! Влада - до відповіді! зібралося близько 30 000 осіб.

Водночас, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що акції на підтримку Партії регіонів провалилися. "Усі акції, які обіцяно Партією регіонів, - це як гора народила мишу, пшик, нічого - нуль", - сказала Тимошенко.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK