ЗМІ: У Єдиному Центрі розпочалися чистки

ЗМІ: У Єдиному Центрі розпочалися чистки
edc.org.ua

Як повідомили в ЄЦ, це пов'язано із заявами Бондаря в ЗМІ. Перший заступник голови Єдиного Центру Віктор Тополов уточнив, що невдоволення партійного керівництва викликало інтерв'ю Бондаря журналу Профіль.

"Він там говорить, що проект Єдиний Центр, як і проект Наша Україна, не вдався, що його треба закривати і відкривати щось нове. Без узгодження з президією він не мав права на такі заяви", - заявив Тополов.

В інтерв'ю, яке вийшло 28 березня, слова пана Бондаря звучать так: "Кілька днів тому я зустрічався в Києві з нашими керівниками держави і сказав: Моя думка однозначна. Потрібно кидати всі ці проекти - Наша Україна, Єдиний Центр і тому подібні - і об'єднувати молодих хлопців-політиків в один великий проект Нова Україна".

Однак, до засідання президії партії Бондар встиг заявити, що журнал зіпсував сенс його слів, а на сайті журналу з'явилося повідомлення, що "в друкованій версії Профілю через вину редакції було перекручено думки губернатора Дніпропетровської області, що говорив про необхідність якнайшвидшого об'єднання пропрезидентських сил. Приносимо свої вибачення читачам і герою інтерв'ю".

Як пише газета Дело, за публічні висловлювання покарають і главу Севастопольської міськадміністрації Сергія Куніцина. Останній в інтерв'ю журналістам наприкінці березня заявив, що "партія Єдиний Центр на найближчих президентських виборах може підтримати кандидатуру колишнього спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка".

"Мої людські симпатії на боці таких людей, як Яценюк, Хорошковський. Як один із заступників керівництва партії можу сказати, що переговори сьогодні в цьому напрямку ведуться", - сказав Куніцин.

Дело пише, що такі заяви Куніцина суперечать лінії Єдиного Центру, адже партія заявляла про підтримку Віктора Ющенка на президентських виборах.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK