ЄС виділив понад мільйон євро на українські ЗМІ

ЄС виділив понад мільйон євро на українські ЗМІ
kmv.gov.ua

Проект відбудеться на загальнонаціональному рівні, поки ж він стартував у Херсонській області. Головна мета - вдосконалення нормативно-правової бази для ЗМІ та підвищення етичних стандартів журналістської професії.

Навесні цього року додався ще один компонент - підтримка постійного діалогу між медіа, громадськими організаціями та органами влади на регіональному рівні. В експеримент включили шість обласних центрів: Чернівці, Рівне, Донецьк, Суми, Черкаси та Херсон. До березня наступного року в кожному з них проводитимуть щомісячні робочі зустрічі так званих діалогових груп.

Модератор херсонської групи Людмила Ямщикова повідомила, що до групи увійшло 6 журналістів, громадських активістів та представників влади.

"При створенні діалогової групи спиралися на досвід, який вже було напрацьовано, зокрема в рамках створення Ради соціального партнерства". Діалог між ЗМІ, громадськими організаціями та органами влади триватиме навколо якоїсь місцевої проблеми, а згодом влаштують обмін досвідом на міжрегіональних зустрічах і на семінарах в сусідніх країнах ЄС", - повідомила Ямщикова.

Як повідомлялося, більше половини українців вважають, що в державі потрібна цензура ЗМІ. До такого висновку прийшли експерти Інституту Горшеніна, підбиваючи підсумки річної програми соціологічних досліджень 2008 року Проект країни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK