Розстріл інкасаторів у Харкові: порушено справу проти працівників Ощадбанку

Розстріл інкасаторів у Харкові: порушено справу проти працівників Ощадбанку
fraza.ua

Кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу.

За даними прокуратури, харківське управління Ощадбанку працює зі значними порушеннями, зокрема, з 2002 року і досі його посадові особи здійснюють діяльність із перевезення валюти, цінностей та інкасації без наявності необхідного дозволу.

Прокуратура констатувала, що посадовими особами цього управління не було вжито необхідних заходів для забезпечення безпеки інкасаторського складу та охорони цінностей, які інкасуюються.

Крім того, встановлено, що 2 квітня посадові особи управління Ощадбанку не проводили належним чином інструктаж з інкасаторською групою перед виїздом на маршрут. Усіх інкасаторів не було забезпечено засобами індивідуального захисту (бронежилетами).

Службовий автомобіль також не було обладнано усіма необхідними засобами захисту, що привело до тяжких наслідків - загибелі людей і втрати грошових коштів банку в сумі близько 400 тисяч грн.

Нагадаємо, 2 квітня в Харкові було скоєно напад і вбивство трьох інкасаторів. Жінку, яка стала свідком нападу, було поранено. Грабіжники, яких, за попередніми даними, було двоє, застосували автоматичну зброю.

Міліція Харківської області встановила винагороду у розмірі 500 тисяч гривень за інформацію про грабіжників, які 2 квітня розстріляли інкасаторів у Харкові.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK