У Києві горів меблевий склад

У Києві горів меблевий склад
magnolia-tv.com

Сьогодні, 13 квітня, близько 4 ранку, в диспетчерську службу ГУ МНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу в складському приміщенні на території ВАТ Київхімволокно по вул. Магнітогорська, 1-Е в Деснянському районі.

Пожежно-рятувальна служба прибула протягом 10 хвилин. На цей момент палала одна із секцій складу з меблевою продукцією та звалище сміття, що знаходиться поруч із будинком. Загальна площа пожежі склала близько 400 квадратних метрів, повідомляють в МНС.

Було оголошено про підвищений ранг пожежі і до місця події прибули додаткові сили рятувальників. Для ліквідації пожежі також задіяли висотну техніку, за допомогою якої вогонь заливали зверху.

Для запобігання подальшого розповсюдження полум'я, основні сили пожежників зосередили з боку протилежних секцій складу, у яких також зберігалися меблі.

Пожежу вдалося ліквідувати близько 6 ранку. У результаті пожежі згоріла частина меблевої продукції в одній із секцій, пошкоджено дах, закопчено стіни і стелю будівлі, однак більшу частину матеріальних цінностей вдалося врятувати, повідомляє пожежно-рятувальна служба Києва.

Розмір завданих збитків, причина пожежі та сума врятованих матеріальних цінностей з'ясовується. Відомо, що пожежа спалахнула на території сміттєвого звалища, потім вогонь перекинувся на складське приміщення.

Як повідомлялося раніше, 10 квітня в Києві на вулиці Костюка в приватному будинку виникла пожежа.

Нагадаємо, сьогодні, 13 квітня, в селі Шарки Рокитнянського району Київської області у приватному житловому будинку в результаті пожежі загинуло двоє дітей семи і шести років.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK