Опитування: ВО Свобода має шанс потрапити в парламент

Опитування: ВО Свобода має шанс потрапити в парламент
tiahnybok.info

Про це свідчать результати дослідження громадської думки населення України, яке проведено компанією Research & Branding Group, які оприлюднено сьогодні під час засідання круглого столу в Києві.

"У разі проведення парламентських виборів безумовними лідерами електоральних симпатій є Партія регіонів (26,9%) та Блок Юлії Тимошенко (14,9%). Умовній на сьогоднішній день партії чи блоку на чолі з Арсенієм Яценюком готові віддати свої голоси 9,6% українців", - повідомила заступник директора групи компаній Research & Branding Group Марина Касьян.

Як показало опитування, тривідсотковий бар'єр проходження у Верховну Раду також подолали б Блок Литвина (5,6%) і Комуністична партія України (4,3%).

Також, за оцінками соціологів, має шанс потрапити в парламент Всеукраїнське об'єднання Свобода. Водночас, блок на чолі з Віктором Ющенком отримав у квітні тільки 1,8% електоральної підтримки.

Дослідження проводилося 1-9 квітня 2009 року в усіх областях України та АР Крим методом особистого інтерв'ю. Загалом було опитано 2078 респондентів у віці від 18 років. Очікувана середня похибка вибірки становить 2,2%.

Як повідомлялося, сьогодні лідер Партії регіонів Віктор Янукович зберігає за собою перше місце у президентському рейтингу.

Громадяни України назвали політиками "сильної руки" Віктора Януковича, главу уряду Росії Володимира Путіна і радянського тоталітарного лідера Йосипа Сталіна.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK