Янукович про вибори Президента: А як можна не виставляти свою кандидатуру

Янукович про вибори Президента: А як можна не виставляти свою кандидатуру
ya2008.com.ua
"Я впевнений, що буду брати участь в президентських виборах", - цитує слова Януковича прес-служба телеканалу. У відповідь на уточнююче питання, чи буде він висувати свою кандидатуру, він зазначив: "А як можна не виставляти свою кандидатуру? Я лідер партії, партія сьогодні є лідером національного рейтингу".

За словами Януковича, офіційно про висунення кандидата в Президенти буде оголошено на з'їзді Партії регіонів. "Є певна процедура, ми її пройдемо, сьогодні немає в партії іншої дискусії, це формальність, яка буде прийнята, я в цьому впевнений, і ми підемо на вибори".

Також лідер ПР підкреслив, що він особисто виступає за всенародні вибори Президента. "Наша Конституція передбачає вибори всенародні, змінити її можна тільки теоретично, а практично я не бачу варіантів", - уточнив Янукович.

Стосовно питання фінансування президентської кампанії, лідер регіоналів висловив сумнів у правильності озвученої у ЗМІ цифри в 1 млд. дол на кожного з основних претендентів: "Я абсолютно не погоджуюся, що така сума буде фігурувати". При цьому він розповів про процедуру прийняття рішень щодо фінансування виборчих кампаній в ПР: "Ми збираємо раду інвесторів, спонсорів та приймаємо рішення, як тільки рішення буде прийнято, ми побачимо можливості нашого фінансування".

При цьому Віктор Янукович спростував інформацію, що у нього зіпсувалися взаємини з Рінатом Ахметовим: "Це анекдоти, які складають язики без кісток. А тріпачів багато, різних, причому, високопрофесійних. Але наші взаємини (з Ахметовим) побудовані на інших цінностях", - запевнив Янукович.

Як повідомлялося, Віктор Янукович має найвищі шанси зайняти пост Президента. А рейтинг лідера Фронту змін Арсенія Яценюка впритул наблизився до показника прем'єра Юлії Тимошенко, свідчать дані соцопитування Київського міжнародного інституту соціології.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK