Яценюк: У мене завдання наступне - зшити Україну

Яценюк: У мене завдання наступне - зшити Україну
mignews.com.ua

"Розколювати Україну я нікому не дам. У мене завдання наступне - зшити Україну", - сказав Яценюк в інтерв'ю Радіо Трек у Рівному 23 квітня.

Як повідомив Фронт змін, за словами його лідера, те, що на Сході люди говорять російською, не означає, що вони не українці.

"Завтра вони розмовлятимуть українською і ніхто їх не змушуватиме це робити, а українська мова стане конкурентною", - запевнив політик.

Водночас, Яценюк визнав, що питання мови буде однією з тем, якою політики спекулюватимуть і під час майбутніх виборчих перегонів. Однак, за його словами, це стосується і таких тем як НАТО, питань про ОУН-УПА, відносин з Росією і Заходом.

"Деякі політики більше ні про що інше не можуть говорити, бо не можуть сказати, що потрібно зробити в системі освіти, охорони здоров'я, української армії і т.д., щоб змінити їх на краще", - зазначив Яценюк.

Нагадаємо, згідно із останніми соцопитуваннями, більше третини українців вважають, що Ющенкo хотів би бачити своїм наступником Яцeнюка, який у другому турі президентських виборів перемагає Тимошенкo, але поступається Янукoвичу. Крім того, 23 квітня Яценюк назвав Ющенка своїм політичним конкурентом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK