Ющенко вимагає розібратися з чергами на українсько-польському кордоні

Ющенко вимагає розібратися з чергами на українсько-польському кордоні
Reuters

Як повідомили в прес-службі Президента, до нього надходить інформація про неприпустимість збільшення черг автотранспорту на українсько-польському державному кордоні.

Водії, зазначив Секретаріат Ющенка, змушені чекати митного оформлення транспортних засобів і товарів більше доби.

У зв'язку з цим Президент сьогодні звернувся до тимчасово виконуючого обов'язки міністра закордонних справ Володимира Хандогія, голови Державної митної служби Анатолія Макаренка, голови Адміністрації Державної прикордонної служби Миколи Литвина, а також голів Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка та Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя з вимогою терміново вжити вичерпних заходів для нормалізації ситуації.

Президент зобов'язав керівників центральних і місцевих органів виконавчої влади проінформувати його особисто про результати до 28 квітня 2009 року.

Нагадаємо, в березні Львівська обласна рада просила Кабінет міністрів прискорити будівництво пункту пропуску Мшанець-Бистре на українсько-польському кордоні в селі Мшанець (Старосамбірський район, Львівська область).

У 2008 році західний кордон України перетнули на 5% менше громадян у порівнянні з минулим роком. При цьому, почастішали спроби перетнути кордон з підробленими або чужими паспортними документами, а також зросла сума виявлених контрабандних товарів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK