Прокуратура направила до суду справу екс-глави Київвисотбуд, обвинуваченого в шахрайстві

Прокуратура направила до суду справу екс-глави Київвисотбуд, обвинуваченого в шахрайстві
Reuters

Про це повідомили в Генпрокуратурі України.

Слідством встановлено, що він починаючи з 2003, і по 2006, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів грошовими коштами інвесторів будівництва в місті Києві на загальну суму 33,2 мільйона гривень.

Так, протягом зазначеного періоду директор ТОВ Київвисотбуд, який на даний час знаходиться під вартою, уклав інвестиційні угоди з інвесторами на будівництво 45 квартир. Інвестори повністю виконали свої зобов'язання за укладеними договорами, перерахувавши на будівництво квартир власні грошові кошти.

Водночас, обвинувачуваний у кримінальній справі укладав аналогічні інвестиційні договори на зазначені 45 квартир з іншими інвесторами, від яких теж отримав грошові кошти. Таким чином, директор ТОВ Київвисотбуд кілька разів перепродував одні й ті ж квартири різним інвесторам.

Отримані від інвесторів грошові кошти, передані на будівництво, директор використав на власний розсуд з метою збагачення.

Зазначену кримінальну справу направлено до суду для розгляду 20 травня 2009 року, повідомили в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, що в березні цього року в Києві затримали директора ТОВ Київвисотбуд Миколу Мариньоху, обвинуваченого в будівельному шахрайстві. Справу розслідує Генпрокуратура України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK