ЗМІ: БЮТ і Блок Черновецького мають намір звільнити голів трьох районів столиці

ЗМІ: БЮТ і Блок Черновецького мають намір звільнити голів трьох районів столиці
Прес-служба Президента

Згідно з домовленостями, на місце Віктора Пилипишина в Шевченківський район має бути призначений представник Блоку Черновецького, а на місце Віталія Сташука у Дарницькому та Володимира Мазепи в Святошинському - кандидати від БЮТ.

Голова Шевченківської райадміністрації Віктор Пилипишин не виключає такого розвитку подій.

"Не викликає сумнівів, що таке бажання є. Відомо, що Леонід Черновецький надіслав Президенту подання на звільнення декількох голів районів. І те, що в БЮТ також є зацікавлені особи, це теж правда", сказав Пилипишин.

Пилипишин: Не викликає сумнівів, що таке бажання є. Відомо, що Леонід Черновецький надіслав Президенту подання на звільнення декількох голів районів. І те, що в БЮТ також є зацікавлені особи, це теж правда

Він також додав, що усунути його від виконання обов'язків голови району буде не так просто. За його словами, необхідно голосування більшості депутатів, а потім відповідний указ Президента.

На сьогоднішній день у Шевченківській райраді з 58 депутатів 19 представників від БЮТ і 8 - від Блоку Черновецького. Для того, щоб домогтися бажаного результату, їм доведеться залучати на свій бік депутатів інших фракцій, зазначив Пилипишин, пише Дело.

Представник Блоку Віталія Кличка у Київраді Валерій Карпунцов каже, що в ряді районів Києва БЮТ і Блок Черновецького неодноразово голосували в тандемі, і не виключає, що ці фракції ініціюють питання про зняття керівників райадміністрацій.

Голова Дарницького району Віталій Сташук про такі домовленості між БЮТ і Блоком Черновецького не чув, хоча відзначає пресинг з боку київської влади.

"Керівництво міста особливих симпатій не відчуває до нас, і нічого доброго чекати від нього не доводиться", розповів Сташук.

У Блоці Тимошенко спростовують інформацію про можливе об'єднання з Блоком Черновецького.

Мельник: Це схоже на політтехнологічний хід Блоку Черновецького

"Це схоже на політтехнологічний хід Блоку Черновецького", сказав заступник голови Київської міської парторганізації ВО Батьківщина Сергій Мельник.

"З огляду на те, що команда чинного мера Києва працює на кандидата в Президенти Віктора Януковича, говорити про співпрацю БЮТ з Черновецько-регіональськім  коктейлем смішно. Жодних подібного роду домовленостей між БЮТ і Блоком Черновецького існувати не може", каже Мельник.

Мельник: З огляду на те, що команда чинного мера Києва працює на кандидата в Президенти Віктора Януковича, говорити про співпрацю БЮТ з Черновецько-регіональськім коктейлем смішно. Ніяких подібного роду домовленостей між БЮТ і Блоком Черновецького існувати не може

Однак, джерело в Київраді зазначає, що домовленості про зміну керівників районів мають матеріальне підґрунтя.

Нібито вже у вересні має відбутися аукціон з продажу прав оренди площ на трьох центральних ринках столиці: Бессарабському, Володимирському і Житньому (Поділ). І представники двох політичних сил зацікавлені в його результатах.

Інформацію про можливе проведення аукціону підтвердив Віктор Пилипишин, пише видання.

Як повідомлялося раніше, у червні цього року, мер Києва Леонід Черновецький просив Президента Віктора Ющенка звільнити голову Шевченківської районної держадміністрації в Києві Віктора Пилипишина.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK