СБУ просять порушити кримінальну справу проти Табачника за "заклики до порушення цілісності України"

СБУ просять порушити кримінальну справу проти Табачника за "заклики до порушення цілісності України"
partyofregions.org.ua

Відповідне звернення було озвучено під час сесії 21 жовтня.

Саму статтю регіонала було опубліковано 27 вересня.

У зверненні депутатів НУ до Служби безпеки та генерального прокурора, зокрема, йдеться, що "Табачник високо оцінює пакт Ріббентропа-Молотова як політичну перемогу напередодні Другої світової війни, а вістря своєї ненависті спрямовує проти галичан".

"У нас з галичанами різні вороги і різні союзники. Галичани практично не мають нічого спільного з народом великої України, їх герої (Бандера, Шухевич) для нас вбивці", - пише в своїй статті Табачник.

"Вбачаємо у висловлюваннях члена Партії регіонів Дмитра Табачника не тільки приниження гідності частини громадян України, але й непрямий заклик до порушення територіальної цілісності нашої держави, порушення окремих статей Кримінального кодексу України. Вимагаємо встановлення міри відповідальності щодо Дмитра Табачника і порушення проти нього кримінальної справи", - сказано у зверненні львівських нашоукраїнців.

Як повідомлялося, у червні депутатська група За Україну! вимагала від Президента України Віктора Ющенка позбавити Дмитра Табачника українського громадянства за "українофобські висловлювання".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK