Sheriff Special Forces Challenge 2020 — унікальне випробування для 100 найсміливіших українців

26 вересня у Парку Партизанської Слави відбувля перший в Україні Sheriff Special Forces Challenge 2020, який організовує охоронний холдинг "Шериф", спільно з Top Runers. Ми поговорили з організаторами про унікальну подію та її значення для розвитку здорового способу життя.
Sheriff Special Forces Challenge 2020 — унікальне випробування для 100 найсміливіших українців

Special Forces Challenge — це надскладне випробування у стилі загонів сил спеціального призначення. Учасники долають дистанцію в 11 кілометрів, виконують 40 присідань та 15 підтягувань за 90 хвилин. І все це у бронежилеті, вагою 9 кілограм.

У заході прийняло участь приблизно 90 учасників. Ці люди — перші в Україні, хто наважиться подолати випробування такого рівня складності. Кожному учасникові було видано в користування справжній бронезахист 4-го класу, які містили всередині броньовані елементи зі сталі, і захищають від пострілу з пістолету, автомата та гвинтівки. Ця додаткова вага на грудях у 9 кілограм є найважливішим ускладненням у випробуванні. Організатори зазначають, що саме у такому екіпіруванні щодня працюють бійці холдингу “Шериф“.

“Серед сотні сміливців, які бігли дистанцію, були й наші бійці груп швидкого реагування. З одного боку їм легше — вони звикли до такої ваги бронежилета. З іншого, це великий виклик для нас, адже бійці взяли на себе міссію довести, що відповідають найвищому рівню підготовки. Ми обрали випробування у стилі сили спецоперацій, бо це — найбільш елітні, підготовлені і дисципліновані у світі. Готуючи наших бійців до роботи у групах швидкого реагування ми в “Шериф“ багато користуємося методиками навчання спецпризначенів. Це стосується не лише фізичної форми, а й навичок реагування у надзвичайних ситуаціях та виконання нетрадиційних завдань, які виходять за рамки компетенції звичайних силових структур. Тому Special Forces Challenge має показати, що наші хлопці — одні з найсильніших і вправніших“ — коментує засновник холдингу “Шериф“ Дмитро Стрижов.

В інформації про захід зазначається, що 40 перших фіналістів отримають унікальний приз — срібний жетон сил спецпризначення. Цей приз — символ подолання себе і однієї з найбільших перемог, які здобуває людина.

Проте, для компанії мета проведення заходу — це не приз. “Шериф“ хоче розвінчувати стереотипне уявлення про охоронні служби як “закриті структури тупих головорізів“. Компанія веде прозору відкриту діяльність, має активну позицію у просуванні здорового способу життя, встановлює тренди на охоронному ринку та формує спільноту. Проведення спортивних заходів такого типу є одним із способів донести власні цінності до широкої аудиторії. Адже для компанії безпека важлива не лише у контексті охоронної сигналізації. Це про відповідальність і про внутрішню силу людини.

“Лише люди, які ведуть здоровий спосіб життя і дбають про свій захист, можуть почуватися у безпеці. Безпека для нас — не просто слово, це цінність, яку ми доносимо своїм працівникам, партнерам та клієнтам. Я розумію, що багато людей обирають “Шериф“ саме завдяки цінностям, які нас об’єднують: безпека, здоровий спосіб життя, чесність, постановка великих задач самому собі. Завдяки своїм цінностям, завдяки заходам, які ми проводимо (а це і “Комплекс Мерф“ і Sheriff Fight Challenge) ми вже сформували навколо себе спільноту однодумців. І те, що серед учасників Sheriff Special Forces Challenge є багато наших клієнтів вкотре показує, що ми на одній хвилі. Іншим охоронним компаніям також треба зрозуміти, що клієнт обирає близьких собі людей і керується у виборі серцем“ — розповідає Дмитро Стрижов.

Крім срібних жетонів учасники та переможці змагань отримують іще багато призів від партнерів заходу: бренду українського тактичного одягу Fortech, крос-фіт клубу Voin, бренду спортивного одягу та офіційного постачальника екіпірування Олімпійської збірної України — PEAK Sport; за гідрацію відповідали Моршинська та Red Bull, виробник ортопедичних устілок для взуття Foot Balance Ukraine, спа-центр Voyage SPA – що вже понад 15 років дарує здоров'я та гарне самопочуття нагородили участників подарунковими сертифікатами, круті конкурси з призами провели Endurance Monster – організатори спортивних івентів, за збереження цілісності та здоров'я учасників відповідали представники приватних клінік Viva. У компанії “Шериф“ зазначають, що серед багатьох бажаючих був проведений ретельний відбір партнерів, які також мали збігатися із компанією за цінностями. Ставити великі цілі, надавати клієнтам безпеку, організувати життя без тривог — це завдання, які і “Шериф“ і партнери ставлять перед собою щодня.

Завдяки таким заходам, як Sheriff Special Forces Challenge, у багатьох людей з’являється нова можливість познайомитися із людьми, які поділяють спільні цінності. Чи часто випадає нагода зустріти тих, хто не боїться ставити собі виклик та долати труднощі? Усі учасники, партнери, організатори заходу сповідують здоровий спосіб життя, займаються спортом і турбуються про безпеку. Саме такі цінності нас об’єднують, а не роз’єднують.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK