Вітренко у суді порвала Конституцію України

Вітренко у суді порвала Конституцію України
novynar.img.com.ua

Про це повідомили у Прогресивній соціалістичній партії України.

Сьогодні, 20 листопада колегія суддів Вищого адміністративного суду Українирозглянула апеляційну скаргу Наталії Вітренко і ПСПУ  на рішення Центральної виборчої комісії іКиївського апеляційного адміністративного суду і також відмовила їй уреєстрації кандидатом у Президенти.

"Наталя Вітренко і її представники у суді порвали на шматки брошуриКонституції України, демонструючи цим обурення позицією ЦВК і Київськогоапеляційного адміністративного суду. З точки зору Конституції України, нормміжнародного права і рішень Конституційного суду України, Наталя Вітренко малаповне право стати кандидатом у президенти країни і як інтелектуальний лідеропозиції в Україні, запропонувати дорогу порятунку країни", - заявили у ПСПУ.

Вищий адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скаргиНаталії Вітренко і ПСПУ, і цим, за словами лідера прогресивних соціалістів,позбавив народ України головних політичних прав - обирати і бути обраними додержавних органів влади.

У партії Вітренко переконані, що вимога внести 2,5 млн. грн. грошової заставидля реєстрації кандидатом у президенти не відповідає Конституції.

"Спочатку Верховна Рада України, потім ЦВК, потім Київськийапеляційний адміністративний суд і, нарешті, Вищий адміністративний суд Українипозбавили громадянських прав 99,98% виборців України, перетворивши їх на бидло,рабів мільйонерів, мільярдерів і криміналітету", - заявили вітренківці.

"Народ України має право змести таку владу, і судити її народнимтрибуналом", - сказала Вітренко.

Нагадаємо, 16 листопада Київський апеляційний адміністративний судвідмовився  визнати незаконною івідмінити постанову ЦВК про відмову в реєстрації Вітренко кандидатом уПрезиденти.

11 листопада ЦВК відмовила їй у реєстрації кандидатом у Президенти.

ЦВК встановила, що подана заява Вітренко про реєстрацію кандидатом у Президентиі інші реєстраційні документи не відповідають вимогам виборчого законодавства.Зокрема, вона внесла лише 1 963 гривні грошової застави замість необхідних 2,5млн. гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK