Черновецький хоче особисто призначати голів столичних районів

Черновецький хоче особисто призначати голів столичних районів
Корреспондент

Як повідомили в Київській міськдержадміністрації, Черновецький пояснює необхідність такої ініціативи "систематичним невиконанням керівниками районних адміністрацій його доручень".

Зокрема, одним з таких доручень районам мер назвав створення бригад комунальних служб для ліквідації бурульок на дахах будівель.

"Хочу повідомити, що неодноразово до відома голів всіх районів доводилися рішення засідань оперативного штабу, телефонограми, мої окремі доручення щодо своєчасного попередження подібних ситуацій. У відповідності зі своїми повноваженнями, голова району повинен був власним дорученням створити спеціальні бригади, які займаються прибиранням бурульок з дахів будинків. Однак керівники районів вкотре показали свою безвідповідальність і недбалість у ставленні до своїх прямих обов'язків та безпеки киян ", - заявив столичний мер.

У зв'язку з цим Черновецький звернувся до прокуратури Києва з проханням притягти до відповідальності осіб, винних у травмуванні городянки в результаті падіння бурульки.

Нагадаємо, що 10 червня Верховна Рада підтримала в першому читанні нову редакцію закону про столицю України - місто-герой Київ, спрямовану на розмежування функцій і повноважень київського міського голови і голови Київської міської державної адміністрації. Президент України Віктор Ющенко заявив, що не підпише закон, що передбачає поділ повноважень мера і голови КМДА.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK