Герман закликала Табачника подати у відставку

Герман закликала Табачника подати у відставку
Корреспондент

Про це вона сказала в інтерв'ю інтернет-виданню Остров.

За її словами, відхід Дмитра Табачника з посади міністра освіти пішов би на користь і Партії регіонів, і йому особисто. "Я вважаю, що, незважаючи на те, що Дмитро є фахівцем, що він - інтелектуал, його антиукраїнські висловлювання викликають роздратування у значної частини суспільства. Він міг би сказати: "Оскільки я став яблуком розбрату, я повинен піти". І це було б чесно, і пішло б на користь нашій команді, і він би виріс в очах суспільства завдяки такому кроку", - заявила Герман.

Водночас, вона висловила сумнів у вірогідності такого вчинку Табачника. Герман також додала, що його ім'я "опозиція візьме собі на озброєння, і це стане однією з найгостріших наших проблем".

Однак, наголосила Герман, оскільки призначення вже відбулося, і Табачник не має наміру залишати свою посаду, обговорювати негатив ситуації, що склалася, - пізно.

"Тепер важливо, щоб Дмитро Табачник на ділі довів, що його кроки відповідатимуть українським національним інтересам. Якщо це виявиться не так - має бути кардинальне рішення", - переконана вона.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK