Янукович заборонив губернаторам застосовувати адмінресурс

Янукович заборонив губернаторам застосовувати адмінресурс
АР

Про це він заявивжурналістам під час робочого візиту до Кіровограда.

"Я незбираюся нікого захищати. Чиновники, які отримали ресурс, намагаються йоговикористовувати в політичних цілях, і це неприпустимо. Фактично є порушеннямзакону про вибори, який потрібно виконувати всім учасникам виборчогопроцесу", - зазначив Президент.

Янукович: Я незбираюся нікого захищати

Також коментуючизвинувачення деяких політичних сил на адресу влади у втручанні у виборчийпроцес, Янукович назвав їх "черговим популізмом, брудними технологіями,тільки в іншому вигляді".

На думкуПрезидента, внутрішньополітичні питання потрібно вирішувати самостійно, а невиносити на широкий загал.

Янукович: Дужечасто ті партійні осередки, які виходили з-під контролю партії і намагалися проводитисвою політику, ми ліквідували і робили це вчасно.

"Я в свійчас, коли очолював Партію регіонів, вирішував це питання. Дуже часто тіпартійні осередки, які виходили з-під контролю партії і намагалися проводитисвою політику, ми ліквідували і робили це вчасно. Цей процес постійний, тому щопрацює людський фактор . Зараз деякі політичні сили намагаються цю проблемуперевести на владу або називають це втручанням ", - заявив Янукович.

За його словами,з часом це питання політичної культури зміниться.

"Цевідбудеться, коли ми ухвалимо постійні закони, і зведемо їх до Виборчогокодексу. Він не дозволить жодній політичній силі підлаштовувати закон підвибори", - наголосив Президент.

Раніше, 9вересня, Президент України попередив керівників місцевих органів влади провідповідальність за використання адміністративного ресурсу на місцевих виборах31 жовтня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK