Тягнибок готовий підписатися під заявами про "синьожопу банду"

Тягнибок готовий підписатися під заявами про "синьожопу банду"
svoboda.org.ua

"Сказане Михальчишиним у його пафосній промові, очевидно, зводилося до наступного: сьогодні ця влада хоче позбавити значну частину України права дізнатися правду, яким був бандерівський рух, за що вони воювали, проти кого вони воювали, які дії вони здійснювали", - заявив він .

"Я підтверджую всі слова моїх соратників Я від цього ніколи не відмовлявся і відмовлятися від цього не буду.", - Заявив він в ефірі телеканалу ICTV. Тягнибок також додав, що Степан Бандера був, є і буде Героєм України для багатьох українців.

Як повідомлялося, 13 січня депутат Львівської міської ради від ВО Свобода Юрій Михальчишин під час позачергової сесії Львівської облради заявив, що "бандерівська армія викине з України синьожопу банду".

"Мені здається, що ми ще не одну таку сесію проведемо - тут у Львові, проведемо таку ж сесію в Києві, і мені здається, що прийде час, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька Наша бандерівська армія перейде Дніпро і викине цю синьожопу! банду, яка сьогодні узурпувала владу, з України ", - зазначив Михальчишин.

Депутат висловив переконання, що Львів не буде прогинатися під тих, хто узурпував владу, оскільки є непростим містом, адже це - місто, в якому жив Бандера.

"Сьогодні проти Львова стоять три центри сили: Москва, Донецьк і Київ. Вони вже окупували Київ, Київ здався Вони очікують, що здасться і Львів, що Львів ляже, що прогнеться бізнес, що промовчить політична еліта, що львів'яни будуть мовчати на кухні .. , що львівська міліція, так само як і київські менти, буде ганяти патріотів. А не буде цього. Бо не пройде ", -.! сказав депутат.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK