Депутати скаржаться, що їм не по кишені квитки на Євро-2012

Депутати Верховної Ради скаржаться, що квитки на матчі Євро-2012 занадто дорогі для них, повідомили вони в інтерв'ю газеті Комсомольская Правда в Украине.
Депутати скаржаться, що їм не по кишені квитки на Євро-2012
АР

Депутат від фракції Партіярегіонів Володимир Макеєнко нарікає на те, що для нього дорогі квитки впершокласному секторі. "Квиток за 380 євро у першокласний сектор - це занадтодорого для мене. Я купив три квитки по 135 євро на півфінал, причому взвичайний сектор третьої категорії", - поскаржився депутат.

Крім того, депутат від КомпартіїЄвген Царьков купив лише один квиток на матч української збірної."Сьогодні потрапити на футбол - дороге задоволення. Раніше все було дешевше.Я недавно збирав синові свою дитячу спадщину - марки, значки. Натрапив на триквитка Олімпіади-80, батьки ходили. Ціна була 3-7 рублів. Сім'я могла собідозволити", - зазначив він.

Спікер Верховної Ради ВолодимирЛитвин стверджує, що в душі він "диванний" уболівальник. "Комупотрібно видовище, нехай йдуть на стадіон, а якщо прагнеш професійно подивитисягру, то в першому ряду біля телевізора це робити краще", - підкреслив він.

Як повідомлялося вчора, 10 червня, у продажу залишається більше 700 квитків на матч Франція - Англія в Донецьку.

Нагадаємо, сьогодні, 11 червня,збірна України розпочне свої виступи на Чемпіонаті Європи з футболу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK