У Жмеринці водій, перебуваючи напідпитку, на тротуарі збив на смерть чоловіка з донькою

У Жмеринці водій, перебуваючи напідпитку, на тротуарі збив на смерть чоловіка з донькою
МВС у Вінницькій області

Потерпілими виявилися 43-річний чоловік та його 17-річна донька, які відотриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.

За попередніми даними, зазначає управління МВС в області, водій Mitsubishiкерував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожньогоруху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами),яка карається позбавленням волі на термін від 7 до 12 років.

Стосовно зловмисника прийняли запобіжний захід - утримання під вартою. Ведетьсяслідство.

При цьому в повідомленні МВС повідомляється,що всього за вісім місяців цього року у Вінницькій області сталися 303 ДТП, вяких загинули 54 людини, а 337 отримали травми різного ступеня тяжкості. Звини п'яних водіїв на території області сталося 57 аварій. У 17 з них - шестеролюдей загинули, а 22 травмовано.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в селі Мала Киріївка Бершадського районуВінницької області 29-річний водій ЗАЗ TF55YO скоїв наїзд на двох 17-річнихмісцевих мешканок, одна з яких померла на місці ДТП.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK