У ЄС оголосили про перехід на фінальну стадію переговорів про асоціацію з Україною

У ЄС оголосили про перехід на фінальну стадію переговорів про асоціацію з Україною
Reuters

Проце він сказав сьогодні, 16 вересня, на зустрічі з Президентом України ВікторомЯнуковичем в рамках 8-ої щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії(YES), яка відбувається в Ялті.

Україна і ЄС перейшли на фінальну стадію підписання Угоди про
асоціацію - єврокомісар Фюле

"Досяглибагато чого, перейшли на фінальну стадію підписання Угоди про асоціацію",- наголосив Фюле.

"Якістьвідносин між Україною та Європейським союзом залежить не тільки від прогресу застолом переговорів", - додав Фюле.

  • Пряма трансляція саміту Ялтинської європейської стратегії (YES)
  • Усвою чергу, Янукович зазначив, що хотів би вкотре обговорити порядок деннийвідносин України і ЄС, і майбутню конференцію Східного партнерства івизначитися, що можна зробити разом на цьому шляху.

    Нагадаємо,8-а Ялтинська щорічна зустріч Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє,організована Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з ФондомВіктора Пінчука, триває 15 по 18 вересня в Лівадійському палаці Ялти. Уході саміту понад 200 представників політичних, ділових і громадських кіл збільш ніж 20 країн світу обговорюють основні глобальні виклики та їхній впливна Європу і Україну. Учасники8-го форуму YES обговорюють новий світовий порядок в епоху змін, можливості тавиклики для інвестицій в Україну, а також шляхи для збалансування світовоїекономіки. Середосновних тем дискусій - відносини України з Європейським Союзом та перспективиУкраїни в сучасному світі.


    Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
    Мы в социальных сетях
    x
    Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
    This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK