Азаров: Угоди з ЄС мають включати перспективу членства

Азаров: Угоди з ЄС мають включати перспективу членства
Reuters

Про це головаукраїнського уряду заявив сьогодні на 8-й Ялтинській щорічній зустрічі Україната світ: спільні виклики, спільне майбутнє.

"Євросоюз -не жених, а Україна - не наречена. Для мене є бюрократичними і протокольнимисуперечки про те, чи включати перспективи (членства в ЄС - ред.) до угоди, чине включати, - зазначив він. - Однозначно, потрібно включати. Якщо ми думаємопро майбутнє. Якщо ми не дивимося тільки в сьогоднішній день ".

Пряма трансляція саміту Ялтинської європейської стратегії (YES)

"Європастоїть на порозі найглибших трансформацій. Давайте подивимося, ким був Китай 20років тому, і подивимося на 10-річну перспективу. Через десять років нашісуперечки будуть безглуздими", - підкреслив Азаров.

***

8-а Ялтинськащорічна зустріч Україна та світ: спільні виклики, спільне майбутнє,організована Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з ФондомВіктора Пінчука, відбувається 15 по 18 вересня в Лівадійському палаці Ялти. Впродовжсаміту понад 200 представників політичних, ділових і громадських кіл з більшніж 20 країн світу обговорюють основні глобальні виклики та їхній вплив наЄвропу і Україну.

Учасники 8-гофоруму YES обговорюють новий світовий порядок в епоху змін, можливості тавиклики для інвестицій в Україну, а також шляхи для збалансування світовоїекономки. Серед основних тем дискусій - стосунки України з Європейським Союзомта перспективи України в сучасному світі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK