Кличко: Партія Удар веде переговори про об’єднання на парламентські вибори-2012

Кличко: Партія Удар веде переговори про об’єднання на парламентські вибори-2012
klichko.org

Проце повідомив лідер партії Удар, відомий боксер Віталій Кличко в кулуарах 8-їЯлтинської щорічної зустрічі в суботу.

"Мирозмовляємо зараз, перебуваємо в стадії переговорів. Однозначно, у нас єполітичні сили, вектор руху з якими збігається. У нас збігаються погляди, і ми перебуваємов контакті", – зазначив він.

"Якщонавіть перед парламентськими виборами ми не об’єднаємося, то я твердо переконаний,що у нас спільна позиція й ті ідеали, навколо яких ми зможемо об’єднатися вже впарламенті", – додав Кличко.

Зайого словами, експерти оцінюють рівень підтримки партії Удар від 4% до 6,7%."Навіть якщо песимістично підходити і взяти середнє арифметичне, то у насна сьогодні є від 4 до 5% і, об’єктивно кажучи, ми є четвертою партією вУкраїні", – сказав лідер партії.

Виступаючина форумі він зазначив, що поразка демократичного руху на останніх виборах пов’язаназ тим, що окремі амбіції політиків стали грати більше, ніж пріоритети країни.

"Командине було, був клуб за інтересами. Це призвело до спільної поразки, це був крокназад. Слід об’єднувати зусилля, без цього рухатися не зможемо", – заявивВ.Кличко.

"Об’єднуватисятреба не навколо персоналій, а навколо ідей", – додав лідер партії"Удар".

Вінзазначив, що понад 50% населення України не підтримують дії сьогоднішньоївлади, але майже стільки ж розчаровані в діях опозиції.

Раніше,31 травня повідомлялося, що Віталій Кличко має намір балотуватися на посадуКиївського міського голови на наступних виборах.

***

8-аЯлтинська щорічна зустріч Україна і світ:спільні виклики, спільне майбутнє, організована Ялтинською європейськоюстратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, проходить з 15 по 18вересня в Лівадійському палаці Ялти. У ході саміту понад 200 представниківполітичних, ділових і громадських кіл з більш ніж 20 країн світу обговорюютьосновні глобальні виклики та їхній вплив на Європу і Україну.

Учасники8-го форуму YES обговорюють новий світовий порядок в епоху змін, можливості тавиклики для інвестицій в Україну, а також шляхи для збалансування світовоїекономки. Серед основних тем дискусій - відносини України з Європейським Союзомта перспективи України в сучасному світі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK