Могильов оголосив про звільнення начальника міліції Харкова

Могильов оголосив про звільнення начальника міліції Харкова
Корреспондент

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ вХарківській області, відповідне рішення А. Могильов озвучив на нараді,присвяченій факту затриманнядвох співробітників Комінтернівського РВВС Харкова за підозрою в торгівлізброєю. Нарада відбулася вХаркові у п'ятницю, 16вересня, в закритому режимі.

На цій нараді Могильов оголосив також про відсторонення відзайманих посад з подальшим звільненням начальника Комінтернівського РВВС ЮріяЮрченка, начальника штабу міського управління міліції Сергія Човпана,начальника управління внутрішньої безпеки ГУ МВСУ в Харківській області ПавлаЮришева та низки інших відповідальнихпрацівників.

Крім того, Могильов заявив про рішення оголосити про неповнуслужбову відповідність начальнику ГУ МВСУ в Харківській області МиколіМартинову. Відповідні документи та накази готуються.

У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківськійобласті не підтвердили і не спростували інформацію про затримання Ю. Юрченка при спробі перетину кордону,проте сам факт його затримання підтвердили.

Раніше, 15 вересня слідчий відділ прокуратури Харківськоїобласті порушив кримінальну справу стосовно двох працівників Комінтернівськогорайвідділу за ч.2 ст.262 (крадіжка вогнепальної зброї шляхом зловживанняслужбової особи своїм службовим становищем), ч.1 ст.263 (незаконне поводженнязі зброєю) Кримінального кодексу Україні.

Під часперевірки було встановлено, що 25-річний сержант міліції, діючи умисно,зловживаючи своїм службовим становищем, незаконно реалізував два пістолети20-річному дільничному інспектору міліції. Обидва вони затримані. Ведетьсяслідство.

Нагадаємо, 23 серпня повідомлялося, що Янукович присвоївспеціальне звання генерал-полковника міліції генерал-лейтенанту міліціїміністру внутрішніх справ Анатолія Могильова.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK