Азаров порівняв реформи українського уряду з реформами Столипіна

Азаров порівняв реформи українського уряду з реформами Столипіна
Reuters

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров і перший заступникголови Ради Федерації Росії Олександр Торшин поклали квіти до могили головиРади міністрів Російської імперії (1906-1911) Петра Столипіна на територіїКиєво-Печерської Лаври.

На церемонії були присутні посол Росії в Україні МихайлоЗурабов, міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, главаДержагентства з науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко.

Головауряду назвав Столипіна видатним реформатором, але зазначив, що його діяльністьне була однозначно оцінена нісучасниками, ні нащадками.

Азаров також підкреслив, що, зокрема, в питанні земельноїреформи уряд України буде змушений вирішувати ті само проблеми, що стояли свого часу передСтолипіним: "Безумовно, можна проводити паралелі з тими реформами, які мипроводимо зараз. Зараз ми стоїмо перед тією ж проблемою - зробити так, щоб наземлі був господар", - сказав голова українського уряду.

Після покладання квітів Азаров запросив правнука СтолипінаАркадія разом оглянути відкриту у Лаврівиставку, яка присвячена пам'яті російського державного діяча.

***

Як відомо, Петро Столипін (1862-1911) помер у Києві 18вересня 1911 року, важко поранений внаслідок замаху 14 вересня в київському Оперному театрі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK