Міліція встановила особу людини, яка закликала взяти штурмом Верховну Раду

Міліція встановила особу людини, яка закликала взяти штурмом Верховну Раду
Reuters

У МВСповідомили, що близько 12:30 група громадян, присутніх під стінами ВерховноїРади, здійснила спробу увійти до адмінбудівлі парламенту.

Прицьому, уточнили в міліції, частково був пошкоджений паркан перед площею, івибито скло в дверях.

Відео: Штурм Верховної Ради

Заразна місці події працює слідчо-оперативна група. Встановленоособу, яка закликала учасників акції до активних дій, зазначили в МВС.

"Цейфакт задокументований. Розпочалася дослідча перевірка. За її результатами будеприйнято процесуальне рішення згідно з чинним законодавством", - заявили вміліції.

Прицьому ВО Свобода повідомляє, що під час акції протесту проти скасування пільгдля 16 категорій громадян міліція затримала члена Свободи Дениса Новікова. "Денисперебуває у відділенні міліції на вулиці Грушевського. Подробиціз'ясовуються", - заявили в партії.

Нагадаємо,сьогодні під стінами парламенту зібралися близько 10 тисяч осіб, якіпобоюються, що Верховна Рада прийме закон про скасування пільг. Кількасотень учасників мітингу знесли огорожу перед будівлею парламенту і спробувалипрорватися в Раду.

Співробітники міліціїприпинили ці спроби. Післятого як до пікетників вийшлипредставники різних фракцій парламенту, учасники мітингу припинили штурмбудівлі. Депутатипообіцяли врахувати пропозиції незадоволених громадян.

Прицьому, як повідомляють деякі ЗМІ, багато депутатів під час штурму ВерховноїРади залишалибудівлю парламенту через підземні ходи.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK