Азаров прокоментував вчинок студентки, що вдарила букетом Табачника

Азаров прокоментував вчинок студентки, що вдарила букетом Табачника
kmu.gov.ua

Про це віннаписав на своїй сторінці у Facebook.

"Насамперед,тут стоїть питання моралі. Чи морально  молодій дівчині публічно в присутностііноземних гостей України ображати набагато більш літню в порівнянні з нею завіком людину? Наскільки це відповідає культурі поведінки, етиці,вихованості?", - розмірковує лідер Партії регіонів.

Найого думку, студентка, перш за все, повинна була поставити себе на місцеміністра, тобто уявити, якби вона себе почувала в такій ситуації.

"Аджеїй ніхто не заважав, наприклад, перед входом стояти з плакатом, на якому вона могланаписати все, що вона думає про Табачника. І що гості, які входять, могли бпрочитати і тим самим мета протесту була б досягнута. Те, як це було зроблено, на мійпогляд, не прикрашає цю дівчину ", - пише Азаров.

Якповідомлялося, вчора в Києві на Форумі міністрів освіти європейських країнШкола XXI століття: Київські ініціативи 17-річна студентка Києво-Могилянськоїакадемії Дарина Степаненко вдарила Табачника букетом квітів. Її затримали, але незабаромвідпустили.

Пізнішев інтернеті з'явилося звернення Степаненко, в якому вона закликала молодьпідтримати протести студентів проти політики Міносвіти і вимагати відставкиТабачника.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK