Королевська: Громадські рухи – головна сила суспільства, яку так боїться влада

Королевська: Громадські рухи – головна сила суспільства, яку так боїться влада
korolevskaya.com.ua

Як повідомили в прес-службі Королевської, про це вона заявила на засіданні4-ї Народної колегії Всеукраїнської громадянської акції Вперед!, яке відбулосяв Києві.

 Прес-служба також нагадала, щоКоролевська є головою згаданої Народної колегії. Політик зазначила, що 89% жителівУкраїни не підтримують пенсійну реформу, 80% - податкову реформу, 75% -земельну реформу.

"І це не дивно: не можна проводити реформу без довіри громадян. Україні за 20 років вже народилося покоління справді незалежних, самостійних івільних людей. Їх – мільйони, і вони є основою розвитку суспільства. Нинішнявлада залишилася за рівнем свого мислення ще в минулому столітті, тому вибори впарламент в 2012 році стануть шоком для правлячої партії, якій доведетьсярозплачуватися за свою провальну економічну політику. Наші глобальні завдання іглобальні виклики, які стоять перед усіма громадськими рухами, - це змуситивладу або виправляти свої помилки, або – піти", - заявила Королевська.

 На думку начальника штабуВсеукраїнської громадянської акції Вперед! Андрія Панайотова, дії владинагадують дії самогубці.

"Антисоціальна, антинародна політика влади стимулює нас до об'єднання.Тому наша громадянська акція Вперед ініціює новий потужний громадський рух. Мибудемо самоорганізовуватися, і розуміємо, що разом ми – сила! І цією силоюнезабаром ми зметемо все те, що стоїть на шляху успішного розвитку України інас самих. Ми не готові до діалогу з цією владою, ми готові диктувати їй своїумови. І я дуже не заздрю ​​цій владі, якщо вона не почує вимог народу", -заявив він.

 Представник Федерації профспілокмалого та середнього підприємництва Україні В'ячеслав Рой нагадав, що за рік,що минув після Податкового майдану, не всі вимоги людей були виконані. Середних – відставка уряду і "перезавантаження Верховної Ради".

 "Незважаючи на те, що намвдалося домогтися вето Президента на Податковий кодекс, подальше внесенняпоправок до цього документу не привело до поліпшення життя і діяльностіпідприємців. Підприємства закриваються, сотні тисяч людей залишаються без роботи.Ми отримали пенсійну реформу, на виході - Трудовий та Житловий кодекси. Томуприйшов час сказати владі: стоп!", - заявив Рой.

Профспілковий лідер закликав усіх активістів акції Вперед!, а такожпредставників інших громадських організацій 13 жовтня, в Міжнародний тижденьборотьби з бідністю, вийти на вулиці і приєднатися до мітингів протесту, якіорганізовує Федерація профспілок малого та середнього підприємництва Україні.

У роботі 4-ї Народної колегії також взяли участь і виступили представникиВсеукраїнської громадської організації воїнів-десантників Ніхто, крім нас.

У прес-службі також зазначили, що 4-а Народна колегія підвела підсумки двохетапів Всеукраїнської громадянської акції Вперед! - Весняного маршу протесту іЛітньої самоорганізації.

Засідання Народної колегії було присвячено річниці Податкового майдану.Організатори та учасники Всеукраїнської громадянської акції Вперед! і Весняногомаршу протесту: активісти громадських рухів, незалежних профспілок, учасникиПодаткового майдану, ініціатори й учасники двох Автомайданів представники 298громадських організацій з усіх регіонів України.

 Раніше, Королевська заявила, щоучасники Автомайдану продемонстрували згуртованість і зрілість українськогонароду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK