Адвокат Тимошенко: Прокурори будують звинувачення в "найкращих" традиціях радянського суду

Адвокат Тимошенко: Прокурори будують звинувачення в "найкращих" традиціях радянського суду
korrespondent.net

"Виступ звинуваченняпобудовано за аналогією з виступами Андрія Вишинського у справахантирадянського правоцентристського блоку в політичних процесах. До речі,обвинувачених, яких потім реабілітували. Фактично побудовано - я навіть почитаввиступи - повна аналогія, і Вишинський потрапив в історію, і можна навітьсказати, щовін вляпався в історію", - заявив Сухов.

Адвокаттакож зазначив, що прокурор у своєму виступі фактично підтвердила вибірковістьу розгляді кримінальної справи.

"Прокурорпослалася на судовий процес над колишнім канцлером Німеччини Гельмутом Колем таіншими лідерами держав, але при цьому не вказала, чи обирався щодо тих осіб запобіжнийзахід у вигляді утримання під вартою, чи проводили судові слухання беззахисників, чи надавалися захисникам для ознайомлення з матеріалами справи два-три дні", -сказав Сухов.

Крімтого, він вказав на вибірковість у побудові прокурорами самого звинувачення. "Якщобути об'єктивними, чому прокурор не послалася на судовий процес над колишнімпрезидентом Франції Жаком Шираком, в якому обвинувач знайшов у собі мужність невиносити безглуздих звинувачень", - нагадав він.

ПісляСухова виступлять захисники Тимошенко Олександр Плахотнюк і Микола Сірий.

Блоги:  Тимoшенко - штраф. Блог Петра Олещука на Корреспондент.net

Нагадаємо, сторона державного обвинувачення в газовій справі пропонуєПечерському районному суду Києва засудити екс-прем'єра України Юлію Тимошенкодо семи років позбавлення волі.

ПрокурорЛілія Фролова наголосила, що в ході судового розгляду не встановлено обставин,які пом'якшують або обтяжують провину Тимошенко. Держзвинуваченнятакож просить повністю задовольнити позов НАК Нафтогаз Україна в сумі 1 млрд516 млн грн.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK