Донька і чоловік Тимошенко відмовилися брати слово в суді

Донька і чоловік Тимошенко відмовилися брати слово в суді
tymoshenko.ua

Зараз із доповіддю виступаєзахисник Тимошенко Микола Сірий.

Учорав дебатах брали участь адвокати Юрій Сухов і Олександр Плахотнюк.

Сірийповідомив, що двоє інших захисників Тимошенко - її чоловік Олександр Тимошенкоі донька Євгенія Карр - не братимуть участь в дебатах. Вони відмовилися брати слово.

Післявиступу адвоката Сірого в дебатах візьме участь сама Тимошенко.

Узасіданні Печерського райсуду беруть участь народні депутати, представникидипломатичних установ, журналісти, а також лідер партії Фронт Змін АрсенійЯценюк.

Як повідомлялося,проти Юлії Тимошенко порушено дві кримінальні справи. Так, у квітні поточногороку Генпрокуратура порушила стосовно Тимошенко кримінальну справу щодогазових контрактів 2009 року за ч.3 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади та службових повноважень).

Згідно з інформацією Генпрокуратури,Тимошенко, перевищуючи службові повноваженняпри укладанні "газовихконтрактів" з РФ у 2009 році, завдала державізбитків на суму понад 1,5 млрд грн.

У рамках цієїсправи 5 серпня Тимошенко заарештували. Справу розглядає суд.

Крім того, 21 лютогоГенпрокуратура завершила слідствоу двох порушеною стосовно Юлії Тимошенко справахі об'єднала їх водну. Звинувачення у справі про нецільове використаннякоштів, отриманих Україноювідповідно до Кіотського протоколу,висунули Тимошенко наприкінці минулогороку. 27січня їїзвинуватили в незаконнійзакупівлі машин швидкої допомоги.




Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK