НБУ витратить на святкування річниці в п’ять разів більше грошей, ніж Луценко витратив на День міліції

НБУ витратить на святкування річниці в п’ять разів більше грошей, ніж Луценко витратив на День міліції
Корреспондент.net

Про це йдеться уповідомленні регулятора, оприлюдненому на сайті Державних закупівель.

В обґрунтуваннізастосування процедури закупівлі у одного учасника зазначається, що Нацбанк маєнамір закупити "послуги з організації і проведення концерту, фуршету, виготовленнясувенірної продукції, створення відеофільму про історію Національного банкуУкраїни, з підготовки сценарію і режисерсько-постановчого супроводу святковихзаходів, охорону заходів, з транспортного обслуговування та інші заходи щодопідготовки і святкування 20-річчя створення Національного банку України".

Застосуванняпроцедури закупівлі у одного учасника регулятор пояснює "виникненням терміновоїпотреби в товарах, роботах або послугах", а також тим, що "на даний момент вУкраїні відсутні підприємства, які мають можливість своєчасно і в повномуобсязі надати весь перелік послуг".

Міністерствоекономічного розвитку і торгівлі України погодило застосування процедуризакупівлі у одного учасника, яким є київське ТОВ "ВІП СОЮЗ".

Термін поставкипослуг – 14 жовтня 2011 року.

Джерелофінансування закупівлі - кошти Національного банку України.

Нагадаємо, середзвинувачень на адресу екс-міністра МВС Юрія Луценка фігурувало підписанняекс-міністром документу про оренду Палацу Україна для святкування Дня міліції у2008 і 2009 роках і закупівлю квітів для артистів. Згідно зі звинуваченням,збитки завдані державі від цих дій склали 609 тис.720 грн.  


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK