ЗМІ: Охорона Азарова пошкодила машини, які не поступилися дорогою його кортежу

ЗМІ: Охорона Азарова пошкодила машини, які не поступилися дорогою його кортежу
Скріншот із сюжету ТВі

Про це у своєму сюжеті розповіли журналістипрограми Знак оклику на каналі ТВі.

"Коли перекрити рух охороні не вдається,автоколона Азарова вривається у скупчення автомобілів із сиренами та мигалками.Охорона за допомогою гучномовця розганяє машини: "Водій їб ... ї Тойоти,вправо приймаємо!..", - повідомив журналіст, машина якого опинилася надорозі, якою проїжджав кортеж прем'єра.

"Як тільки ми перебудовуємося у вільнусмугу, нас наздоганяє машина із супроводу Азарова, з віконця якої висовуєтьсядаїшник і зі всієї сили б'є жезлом по дверцятах нашої машини. Наступна машинаохорони притискає нас до узбіччя, створюючи тим самим аварійну ситуацію",- сказано в сюжеті.

"Після цього з нами порівнявсяавтомобіль, у якому перебувала персона, яка була під охороною, що дуже несподобалося охороні, тому з останньої машини кортежу на ходу висовуєтьсяохоронець і ламає нам дзеркало заднього огляду", - розповів журналіст.

Сам Азаров у відповідь на звернення журналістана його сторінці у Facebook пообіцяв розібратися і провести "виховнуроботу з даішниками".

Нагадаємо, що у червні Азаров доручив неперекривати дороги через рух свого кортежу, щоб уникнути проблем дляавтомобілістів.

За матеріалами: ТВі


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK