Литвин стверджує, що паркан встановили після ДТП під Радою

Литвин стверджує, що паркан встановили після ДТП під Радою
president.gov.ua

Про це голова ВР сказав на засіданні парламенту.

Перед цим він зачитав запит народних депутатів України В'ячеслава Коваля таОлександра Чорноволенка до голови ВР, прем'єр-міністра України, генеральногопрокурора України, міністра юстиції, міністра внутрішніх справ, голови СБУ,голови Київської міськдержадміністрації, голови Печерської районноїдержадміністрації в місті Києві щодо встановлення "невідомимизловмисниками незаконної тимчасової малої архітектурної форми - огорожі навколоВР".

У відповідь Литвин заявив, що довкола даного питання "інсинуації тривають",а колеги - народні депутати "хочуть у цьому плані побудуватипіар-кампанію". Він додав, що це "підхопили ЗМІ, з некоректними висловлюваннями,в тому числі на адресу голови ВР".

"Я вкотре заявляю офіційно: згідно з фінансовими документами сума,сплачена за ремонт і реконструкцію паркану вздовж вулиці Грушевського післятого, коли влітку вночі сталася транспортна пригода, і розбили цей паркан, якийстав непридатним, який з'їла корозія, склала 520 тисяч гривень" , - наголосивЛитвин. При цьому додав: "Більше ВР нічого в цьому плані не робила і незбирається робити".

Він закликав ЗМІ і народних депутатів "не породжувати сенсації там, де їхне існує".

"Звертаюся до колег - ніколи такого не було, щоб депутати, працюючи у ВР, критикувалиодин одного, змагалися в тому, хто покаже, скільки хто отримує заробітноїплати, як годують у буфеті і таке інше", - зазначив Литвин. При цьому віндодав, що "ті, хто це робить, в першу чергу стоять першими в черзі наотримання всього того, що потрібно".

Він закликав народних депутатів скасувати всі пільги для себе, щоб "небуло ніяких розмов". "Ви мене змушуєте, щоб опублікувати те, хто якіотримує кошти на оздоровлення і таке інше. Припиніть ганьбити ВерховнуРаду", - заявив Литвин.

Нагадаємо, нещодавно ще з одного боку парламенту, там, де раніше стояланевелика огорожа, встановили двометровий паркан, на воротах якого повішенозамок.

Литвин заперечує, що ці паркани встановлені Верховною Радою. Однак, як повідомляють Наші гроші з посиланням наугоду від 30 вересня, Управління справами Верховної Ради замовило паркан увласного Державного будівельного комбінату.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK