За фактом стрілянини в лісі у Житомирській області порушено кримінальну справу

Прокуратура Житомирської області порушила кримінальну справу за фактом обстрілу гумовими кулями грибника, повідомляють у відомстві.
За фактом стрілянини в лісі у Житомирській області порушено кримінальну справу
АР

За даними правоохоронців, 20 травня у вечірній час натериторії мисливського угіддя товариства з обмеженою відповідальністюспеціалізованого мисливського господарства поблизу села ПугачівкаКоростенського району грибнику були завдані тілесні ушкодження з пристрою длявідстрілу гумовими кулями.

На наступний день він звернувся в міліцію із заявою, деописав напад. Пізніше проведення досудового слідства доручено слідчомууправлінню міліції в Житомирській області.

Наразі справа порушена за частиною 4 статті 296 (хуліганство)Кримінального кодексу.

Як повідомлялося 25 липня, постраждалий стверджує, що його обстріляли колишній прокурор Коростеня Василь Курилюк і місцевий депутат відФронту змін Дмитро Кутішов.

Нагадаємо, 20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києвазасудив екс-депутата Верховної Ради Віктора Лозінського до 15 років позбавленняволі за умисне вбивство з хуліганських спонукань мешканця Голованівськогорайону Кіровоградської області Валерія Олійника.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK