У Тернополі з'явився білборд з бабусею і котом

У Тернополі на вулиці Протасевича, 39 (Збаразьке кільце) з'явився такий же, як у Дніпродзержинську білборд з бабусею і котом, повідомив депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна.
У Тернополі з'явився білборд з бабусею і котом
poglyad.te.ua

"Мені прикро за те, що відбувається у країні. Влада вже довела справу до такого абсурду, переслідувані вже й бабусі, і коти. Тобто, увага влади настільки зосереджена на питанні переслідування вільнодумства, що ми, таким чином, дали асиметричну відповідь тому, що відбулося у Дніпропетровській області", - заявив він виданню Gazeta.ua.

Прикметно, що така реклама пробуде у місті всього кілька днів, бо депутат заплатив за неї всього 50 гривень. "Він оформлений як моя позиція як депутата Тернопільської обласної ради. Я взяв у персональну оренду цей білборд, щоб розмістити свою позицію", - зауважив політик.

Крім того, Барна сподівається, що вся Україна буде завішана такими білбордами. "Я думаю, що цю хвилю підхоплять в інших областях. Влада робить все, щоб вся Україна найближчим часом була завішена цими білбордами", - підкреслив він.

Як повідомляли ЗМІ 24 серпня, Дніпродзержинська міськрада оштрафувала власника білбордів Бабусі з котом на 1,7 тис грн.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK