Чечетов гарантує, що закон про наклеп не буде прийнятий до виборів

Скандальний законопроект про наклеп не буде прийнятий до парламентських виборів у жовтні, повідомив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.
Чечетов гарантує, що закон про наклеп не буде прийнятий до виборів
Корреспондент.net

"Я гарантую, що до виборів жоденрезонансний закон не буде прийматися, ні про мови, ні даний законопроект (пронаклеп), нічого. Нам потрібно провести вибори спокійно, перемогти чесно,красиво і під оплески заходу", - заявив він.

За його словами, перед прийняттям такогозаконопроекту варто провести суспільну дискусію. Після проведення подібногообговорення у самій Партії регіонів більшість депутатів ухвалили рішенняголосувати за законопроект.

Чечетов підкреслив, що завданням закону пронаклеп є очищення політики. Крім того, регіонал заперечує розгляд закону удругому читанні у початковій редакції.

"У нас є 2% засобів масової інформації,які пишуть замовні статті і, таким чином, знищують чесних політиків. Без чесноїжурналістики не буде і чесної влади, тому завданням закону є встановленняцивільної відповідальності, у тому числі і журналістів, за їхні матеріали, а,очистивши журналістику, ми зможемо очистити політику", - підкреслив він.

Як повідомлялося сьогодні, 25 вересня, впершеу своїй історії журнал Корреспондент вийде з білою обкладинкою на знак протеступроти законопроекту, який запроваджує покарання за наклеп у вигляді позбавленняволі строком до п'яти років.

Як відомо, сьогодні вранці, 25 вересня, стартувала Всеукраїнська акція протесту проти ухвалення закону про наклепЗахисти своє право знати. Скажи ні закону про наклеп.

На даний момент у групі у Facebook Скажи Ні закону про наклеп. Це стосується кожного налічується майже 4000 учасників,серед них - відомі журналісти, головні редактори провідних українських видань.Причому у групі ВКонтакте Скажи Ні закону про наклеп. Це стосується кожного вжезареєструвалися майже 2000 чоловік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK