Янукович пояснив, чому Журавський вирішив відкликати законопроект про наклеп

Президент України Віктор Янукович назвав помилкою прийняття в першому читанні закону, що встановлює кримінальну відповідальність за наклеп.
Янукович пояснив, чому Журавський вирішив відкликати законопроект про наклеп
Прес-служба Президента

"Ви жрозумієте, що Журавський не випадково прийняв таке рішення (про відкликаннязаконпроекту про наклеп - ред.), тому що він почув і мою точку зору, і точкузору своїх однопартійців ... Він хоче виправити помилку, яку він зробивособисто. А парламент, можливо, коли голосували, вони (депутати - ред.) не докінця зрозуміли цей зміст", - сказав він українським журналістам уНью-Йорку у вівторок.

За словами главиукраїнської держави, влада уважно ставиться до тих законопроектів, якістосуються виконання Україною зобов'язань перед Радою Європи.

"Ми повиннів Україні застосовувати європейські стандарти в усіх напрямках", -підсумував Янукович.

Як повідомлялося,народний депутат України, член парламентської фракції Партії Регіонів ВіталійЖуравський зареєстрував проект постанови про скасування рішення Верховної РадиУкраїни про прийняття в першому читанні проекту закону України про внесеннязмін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодопосилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутаціюлюдини.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK