Янукович і Азаров привітали студентів зі святом

Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр України Микола Азаров привітали співвітчизників з Днем студента.
Янукович і Азаров привітали студентів зі святом
Reuters
Упривітанні, оприлюдненому на офіційному сайті глави держави, зазначається, щостудентська молодь "відрізняється творчим мисленням, безкомпромісністю,небайдужою життєвою позицією і здоровим максималізмом, залишаючись завзятою іпрогресивною частиною суспільства, для якої немає нічого недосяжного".

Президенту своєму привітанні зазначив, що "студентські роки - найкращий періоджиття, сповнений незабутніх моментів і яскравих вражень". "Ви- надія країни, майбутня інтелектуальна еліта нації, яка здатна забезпечити вподальшому соціально-економічний розвиток і духовне збагачення нашоїдержави".

Президентпобажав студентам успіхів у навчанні, оптимізму та натхнення для нових звершеньв ім'я України. Януковичтакож доручив уряду до березня 2013 забезпечити перегляд студентськихстипендій.

Згідноз дорученням, прем'єр-міністр повинен забезпечити залучення представниківстудентства до розробки пропозицій про формування і реалізації державноїмолодіжної політики. Мовайде, в тому числі, про обговоренні та доопрацюванні проекту нової редакціїзакону Про вищу освіту, розгляді питань впровадження нових організаційних іфінансово-кредитних механізмів забезпечення молоді житлом.

Прем'єр-мініструдо того ж терміну також доручається доопрацювати проект Стратегії розвиткудержавної молодіжної політики на період до 2020 року за участю молодіжних, утому числі студентських, громадських організацій та органів студентськогосамоврядування.

Азаровута голові Київської міської державної адміністрації Олександру Поповудоручається до 15 квітня 2013 прискорити вирішення питання про надання встолиці приміщення для розміщення Будинку молоді України та створення на йогобазі міжнародного молодіжного центру.

Крімцього президент доручив прем'єр-міністру України та прем'єр-міністру АвтономноїРеспубліки Крим Анатолію Могильову до 1 березня 2013 розробити за участюВсеукраїнської молодіжної громадської організації Студентська республіка, іншихмолодіжних, у тому числі студентських, громадських організацій питаннястворення в АР Крим міжнародного студентського центру .

Ранішеповідомлялося, що Президент Віктор Янукович зустрівся з лідерами студентськихорганізацій і показав їм свій кабінет.

Корреспондент.net

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK