Бондарчук повідомив, що Ющенка виключили з лав Нашої України

Рада київської організації Нашої України виключила Ющенка з лав партії.
Бондарчук повідомив, що Ющенка виключили з лав Нашої України
АР
Протаке рішення партії повідомив глава політради партії Наша Україна СергійБондарчук на брифінгу в суботу.

Вінпроцитував рішення ради Київської міської організації партії Наша Україна, вякій зазначається, що під час парламентських виборів 2012 року за рішеннямЮщенка були проведені заміни членів окружкомів і дільничних від Українськоїнародної партії та Нашої України у південних і східних областях країни напредставників Партії регіонів, що"завдало значної шкоди авторитету партії".

"Такимидіями Віктор Ющенко зрадив програмні ідеї партії Наша Україна", -наголошується в рішенні. Удокументі також говориться, що Ющенко не виконав взяття на себе публічнізобов'язання з виплати боргів партії за 2009 рік.

Крімтого, "з метою уникнення звітів та відповідальності за допомогоюпідконтрольних йому членів президії" Віктор Ющенко блокує скликання з'їздупартії й "намагається у незаконний спосіб узурпувати керівництво впартії".

"Радавирішила виключити Ющенка Віктора Андрійовича з членів партії НашаУкраїна", - підкреслюється в рішенні.

ВікторЮщенко не є лідером партії Наша Україна після виключення з її лав, заявивголова політради цієї партії Сергій Бондарчук.

"Вінперебуває на обліку в Київській міській організації, тому не передбаченобудь-якої іншої процедури, й Віктор Ющенко не має якогось особливого статусу,він рівний, як і всі члени партії", - сказав Бондарчук на брифінгу всуботу, коментуючи рішення Київськоїміськорганізації про виключення Ющенка з партії.

Відповідаючина уточнююче запитання, чи продовжує Ющенко залишатися лідером партії, головаполітради сказав: "Для мене це нонсенс. Він зараз не є членомпартії".

Прицьому він підкреслив, що ніхто не може виконувати обов'язки лідера партії. Оргкомітетпартії Наша Україна підготує проведення з'їзду цієї політсили найближчим часом.

"Мноюстворено оргкомітет, який на своєму засіданні визначить дату й місце проведенняз'їзду", - сказав голова політради партії Наша Україна Сергій Бондарчук набрифінгу в суботу.

Вінповідомив про те, що 15 обласних організацій партії прийняли рішення на своїхконференціях про необхідність скликати такий з'їзд. Прицьому Бондарчук не назвав можливу дату проведення з'їзду, додавши лише, що"затягувати з цим ми не будемо".

Якповідомлялося, 14 обласних організацій Нашої України висловили протест протидій Віктора Ющенка на посаді лідера партії.

Зокрема,на сайті партії з'явилося повідомлення, що з 29 січня по 5 лютого відбулисязасідання рад 14 обласних організацій політичної партії Наша Україна: Волинської,Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської,Полтавської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської, міської Київської та Севастопольської,та АР Крим.

Нагадаємо,26 січня відбулося два альтернативних засідання політради партії підголовуванням Ющенка й Бондарчука відповідно.

Головаполітради цієї партії Сергій Бондарчук заявив, що дії лідера партії НашаУкраїна Віктора Ющенка з проведення альтернативного політради спрямовані нарозкол партії, а прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова зазначила, що партію НашаУкраїна намагалися захопити.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK