У Львові розпочалася акція Вставай, Україно!

У Львові розпочалася акція Вставай, Україно!. Багатотисячна колона рушила по центру міста.
У Львові розпочалася акція Вставай, Україно!
byut.com.ua

Про це повідомляє прес-службасайту byut.com.ua.

Близько 10 тисяч учасниківакції сформували колону на площі біляпам'ятника Івану Франку і з сотнямипрапорів ВО Батьківщина, ВО Свобода,державними прапорами України тачервоно-чорними прапорами рушили повулиці Словацького до вулиці Дорошенкав напрямку пам'ятника Тарасу Шевченкуна проспекті Свободи, де о 17:00 плануєтьсяпочаток мітингу за участю лідерівБатьківщини і Свободи Арсенія Яценюката Олега Тягнибока. Лідера УДАРу ВіталіяКличка сьогодні у Львові не очікують.

Начолі колони - великий транспарант іззображенням провідників ОУН-УПА СтепанаБандери, Романа Шухевича, ЄвгенаКоновальця. За ними йдуть представникиВО Свобода та ВО Батьківщина, які несутьполотнища Державного прапора Українирозміром 15 на 10 метрів.

На чолі колонийдуть активісти, які тримають транспарантиі плакати з написами такого змісту:Вставай, Україно!, Україні волю!, Бандугеть!, Свободу політв'язням! і Юляпереможе!. На чолі колони йшли Яценюк,Тягнибок, народні депутати від опозиційнихсил.

"Слід зазначити, що не всіохочі мешканці Львівщини змогли взятиучасть в акції протесту, оскількиміжміське автосполучення фактичновідсутнє - наслідки сильного снігопадудосі не ліквідовані через бездіяльністьголови Львівської облдержадміністраціїВ. Шемчука", - повідомляє прес-службаВО Свобода.

Раніше партія Фронт змінзвинуватила правоохоронців у блокуванні виїзду автобусів з районів Львівськоїобласті на акцію Вставай, Україно! доЛьвова 16 березня.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK