У неділю вводять новий графік руху поїздів за кордон

У неділю вводять новий графік руху поїздів за кордон
railwayclub.info
Про це повідомили в Укрзалізниці.

Складаючи новий графік, залізничники намагалися поліпшити організацію пасажирських перевезень.

Зокрема, підвищено швидкість руху поїздів, скорочено час прямування та встановлено більш зручний для пасажирів час відправлення та прибуття.

Новим графіком передбачено курсування 21 пари поїздів в країни Західної Європи, в тому числі - 7 пар поїздів формування Укрзалізниці та 14 пар поїздів - формування залізниць інших країн. Крім того, курсують 24 безпересадочні вагони Укрзалізниці "до Варшави, Берліна, Праги, Перемишля, Відня, Бургаса, Варн, Салонік, Загребу, Белграду.

У новому графіку руху поїздів із міжнародним сполученням передбачено певні зміни. Зокрема, відкрито нове безпересадочне сполучення, встановлено курсування нових безпересадочних вагонів:

- Харків-Прага (Чехія) формування Укрзалізниці - цілий рік 1 раз на тиждень;

- Київ-Бар (Чорногорія) формування Укрзалізниці - у літній період 1 раз на тиждень;

- Вроцлав (Польща) - Одеса формування Польських залізниць - на новорічні свята та в літній період;

- Гдиня (Польща) - Одеса формування Польських залізниць - влітку щодня.

Для поліпшення умов проїзду пасажирів поїзда № 29/30 Київ-Берлін в сезонний період змінено розклад руху. Відтепер він відправлятиметься з Києва до 9:24 (замість 8:00), прибуватиме в Берлін о 9:09 (замість 7:30), відправлятиметься із Берліна до 15:07 (замість 21:13), прибуватиме в Київ о 16:48 (замість 22:52). У зв'язку зі зміною розкладу руху поїзда зменшено час на дорогу прямування безпересадочного вагону Одеса-Берлін, Харків-Берлін, Донецьк-Берлін, Сімферополь-Берлін.

Також змінено розклад руху поїзда № 67/68 Київ-Варшава: відправлення з Києва о 15:31 (замість 13:10), прибуття до Варшави о 8:34 (замість 7:00), відправлення з Варшави о 16:30 (замість 21:05), прибуття в Київ о 10:28 (замість 14:40).

У цілому Україна має міжнародне пасажирське сполучення з 12 країнами Заходу: Польща, Німеччина, Угорщина, Сербія, Македонія, Греція, Хорватія, Болгарія, Румунія, Словаччина, Австрія, Чехія.

Як повідомлялося, на новорічні та різдвяні свята Укрзалізниця призначила більше 25 додаткових поїздів.

Зокрема, сім потягів призначила Південно-Західна залізниця, стільки ж - Придніпровська, чотири - Одеська, п'ять - Південна та по два поїзди призначили Львівська та Донецька залізниці.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK