ЗМІ: Міліція обшукала квартири пастора Аделаджи

ЗМІ: Міліція обшукала квартири пастора Аделаджи
segodnya.ua

Про те, коли проводилися обшуки, не повідомляється.

Як повідомили в правоохоронних органах, Аделаджи проходить у справі як свідок. Обшук провели в декількох офісах (дозвіл дала прокуратура) і особистих квартирах пастора (за розпорядженням суду) - одна в Ірпені і три в Києві.

"Слідство поки не повідомляє, що знайшли за місцями проживання і роботи пастора. Поки він залишається свідком, - повідомив начальник центру громадських зв'язків київської міліції Володимир Поліщук.

Нагадаємо, раніше пастор Посольства Божого неодноразово заявляв, що не причетний до створення, управління та фінансової діяльності компанії King's Capital.

Як повідомлялося раніше, підставою для обшуків послужили заяви постраждалих від діяльності King's Capital вказується, що саме він під час своїх проповідей закликав парафіян вкладати гроші в цю фінансову установу.

У кінці грудня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляв, що у нього є підстави стверджувати, що пастор Посольства Божого Аделаджа брав участь у фінансовій схемі групи King's Capital.

Як повідомлялося, 24 листопада міліція затримала керівника фінансової компанії Kings Capital Олександра Бандурченко за звинуваченням у шахрайстві з коштами громадян.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK