УНІАН випустив півторамільйонну новину

УНІАН випустив півторамільйонну новину
sudnaroda.org.ua.jpg

 Ювілейна новина, як повідомило інформагентство, була підготовлена кримським власкором УНІАН Людмилою Тузовою і відправлена у світ 14 січня в 10:53 - "В Ялті народилася дитина-богатир".

Коментуючи вихід півторамільйонного новини, головний редактор агентства Олександр Харченко відзначив:

"Ми щодня і цілодобово слідкуємо за тим, як б'ється пульс України, і дуже приємно, що, незважаючи на всі наші політичні та економічні проблеми, ювілейна новина випала саме на такий добрий знак, як поява на світ нової людини.

Намір і надалі завжди бути максимально оперативними та об'єктивними, а, отже, чесно повідомляти про всі резонансні події. Як звичайні люди і патріоти своєї країни, сподіваємося, що коли дівчинка виросте, на нашій стрічці буде значно більше оптимістичних новин ".

Агентство УНІАН початок роботу в березні 1993 року. У травні того ж року почала виходити стрічка новин, а постійне наповнення електронної інформаційної бази агентства в режимі он-лайн почалося з 2 січня 1999 року, коли було внесено перше повідомлення "Президент України ввів у дію конституцію Криму".

Пізніше в електронну базу УНІАН були внесені всі повідомлення агентства, починаючи з 23 квітня 1994 року.

Перша інформація, від якої і ведеться відлік новин, має заголовок: "Українсько-російські переговори про поетапне врегулювання проблеми ЧФ в Севастополі перервано".

Отже, сьогодні глибина інформаційної бази УНІАН складає майже 15 років. Середня кількість повідомлень, які заносяться в базу за рік - близько 200 000.

Над підготовкою новин в агентстві працюють кілька десятків журналістів у Києві, у всіх регіонах України та за кордоном (у Брюсселі, Москві, Нью-Йорку та Варшаві).

В цілому в штаті агентства - близько 200 працівників.

Агентство випускає стрічку фотоновини, яка надає знімки про найважливіші події в Україні в режимі реального часу. Фотобаза УНІАН нараховує понад 200 000 знімків.

Крім того, УНІАН є найпопулярнішою у столиці залою, де відбуваються прес-конференції.

Веб-сайт агентства www.unian.net стабільно входить в першу п'ятірку найбільш відвідуваних і найавторитетніших українських інформаційних Інтернет-видань.

Нагадаємо, у вересні 2007 року в УНІАНі було проведено 16 прес-конференцій, що стало українським рекордом кількості проведення таких заходів протягом одного дня в одному агентстві.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK