Черновецький: Я їх усіх ховатиму за власний рахунок. Жодних проблем!

Черновецький: Я їх усіх ховатиму за власний рахунок. Жодних проблем!
city-portal.kiev.ua

Черновецький повідомив сьогодні, що жителі столиці, які належать до пільгових категорій, не платитимуть за вхід на кладовища. Більш чіткої відповіді на питання, чи буде введено плату за відвідування міських кладовищ, мер не дав.

"Із жодного киянина, який має пільги, - ні з бабусь, ні з дідусів, ні зі студентів, ні з кого іншого, - гроші не беруться, ні з інваліда", - сказав мер. "Хто заїжджає на кладовища на крутих автомобілях, - вони будуть платити", - додав він.

Мер зазначив, що вчора на одному із телеканалів бачив сюжет, в якому повідомлялося про запровадження з 24 січня плати за вхід на Байковому кладовищі, і після цього змусив директора кладовища скасувати нововведення.

Черновецький: Хто заїжджає на кладовища на крутих автомобілях, - вони будуть платити

"Я змусив нового керівника - мого учня, порядну, душевну людину, але дуже ділову, сьогодні скасувати це. Це було емоційне рішення. Я сьогодні розберуся з цим остаточно, трошки його навідаю, він молодий гарячий хлопець - і він служитиме киянам вірою і правдою", - сказав Черновецький.

На продовження теми організації роботи столичних кладовищ Черновецький повідомив, що має намір повністю поміняти їх менеджмент, оскільки, за його словами, "вони жили корупційно".

За словами Черновецького, до нього часто звертаються бабусі із проханням допомогти їм із місцем на кладовищі, але до цього часу він не міг надати їм такої допомоги.

"Я обіцяю вам сьогодні, що, швидше за все, до 1 березня я вирішу цю проблему. Ви побачите моє рішення. Жодна людина, у якої скрутно з грошима, не залишиться без моєї уваги. Я їх усіх ховатиму за свій рахунок. Немає проблем ", - сказав Черновецький.

Він пообіцяв зруйнувати всі корупційні схеми, які запроваджено на київських кладовищах.

Мер Києва: Я вам обіцяю сьогодні, що, швидше за все, до 1 березня я вирішу цю проблему. Ви побачите моє рішення. Жодна людина, у якої скрутно з грошима, не залишиться без моєї уваги. Я їх усіх ховатиму за власний рахунок. Жолних проблем!

Говорячи про ціни, які буде введено на міських кладовищах за надання ритуальних послуг, мер зазначив, що вони залежатимуть від того, на якому саме кладовищі проводитимуться похорони.

При цьому мер додав, що на днях змушений був терміново закрити одне із кладовищ, не уточнивши яке саме, зазначивши: "Стосовно якого мені телефонують усі на світі: депутати, Кабінет міністрів, адміністрація ...".

Черновецький також сказав, що не розуміє цих дзвінків, оскільки особисто йому всеодно, де його ховатимуть. За його словами, віруюча людина просто відходить в інший світ, і їй має бути всеодно, де поховано її тіло.

Раніше київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження, згідно з яким у Києві введено платний вхід на міські кладовища.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK