Мельниченко: Перед смертю покійний міністр Кравченко зателефонував Литвину

Мельниченко: Перед смертю покійний міністр Кравченко зателефонував Литвину
Сегодня

Зокрема, Мельниченко висловив переконання, що Верховна Рада України повинна створити тимчасову слідчу комісію для з'ясування факту зникнення генерала Пукача з України, "акта смерті або вбивства генерала Кравченка, Фере, а також Дагаєва.

"Ці багато людей вказують нам, в принципі, на одних і тих же людей. Одним з тих фактів, що Кравченко перед смертю ... останній дзвінок у нього був Литвину, то це багато про що говорить", - сказав Мельниченко в інтерв'ю Радіо Свобода.

Колишній охоронець Кучми також повідомив, що за добу до вбивства генерала Кравченка, якого повинні були допитати у справі про вбивство Георгія Ґонґадзе, він - Мельниченко - телефонував Турчинову і попереджав про можливу смерть тодішнього міністра внутрішніх справ. "Була певна інформація, і я підкреслював, що вони обов'язково повинні заарештувати Кравченка, так як будуть фатальні наслідки. Це було за одну добу до вбивства Кравченка. І Турчинов, тодішній голова СБУ, говорив, що вони мають всі підстави, і вони повинні заарештувати Кравченка, але прокуратура там грає свою гру ", - заявив Мельниченко.

Як повідомлялося, 27 січня ПАРЄ підтримала резолюцію під назвою Розслідування злочинів, нібито вчинених високопоставленими посадовими особами під час правління Леоніда Кучми. Згідно з документом спостереження за ходом розслідування справи про вбивство Георгія Ґонгадзе включено в процедуру моніторингу України.

У грудні Європейські експерти, які були визначені Радою Європи, приступили до дослідження оригіналів записів колишнього охоронця екс-президента України Леоніда Кучми Миколи Мельниченка, що стосуються розслідування кримінальної справи про вбивство Георгія Ґонґадзе.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK