Яценюк висловився проти відставки Тимошенко

Яценюк висловився проти відставки Тимошенко
Reuters

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє прес-служба партії Фронт змін.

"Я категорично проти відставки уряду, оскільки це поглиблення дестабілізації. Відставка уряду спровокує тільки одне - тотальне безвладдя", - сказав Яценюк.

За словами Яценюка, Кабмін Тимошенко повинен працювати, оскільки немає альтернативи для створення нового. "Якщо б була нова коаліція і новий уряд, тоді було б зрозуміло: одних - відправляємо у відставку, на інших - покладаємо відповідальність", - зазначив він.

При цьому Яценюк підкреслив, що у діючого уряду є більшість у парламенті. "У них є більшість, яку підтримують комуністи. Нехай вони приймають кадрові рішення всередині уряду і нехай намагаються виходити із кризової ситуації. Тому, якщо буде стояти питання на порядку денному про відставку уряду, я проголосую проти", - сказав лідер Фронту змін.

Всесвітній економічний форум проходить у Давосі (Швейцарія) з 29 по 1 лютого 2009 року. Головна тема зустрічі фінансових та політичних лідерів світу - пошуки виходу із світової фінансової та економічної кризи. Доповідачами нинішнього форуму будуть колишні лідери Сполучених Штатів і Великобританії Білл Клінтон та Тоні Блер, а також лауреат Нобелівської премії миру в 2006 році Мухамед Юнус.

Сьогодні в Давосі в рамках світового економічного форуму Яценюк виступить із доповіддю на Українському ланчі. Модератором дискусії буде екс-комісар ЄС із зовнішніх зв'язків, канцлер Оксфордського університету, співголова Міжнародної кризової групи Кріс Паттен. Крім Арсенія Яценюка заплановано виступи інвестора і філантропа Джорджа Сороса та відомого колумніста газети New York Times Томаса Фрідмана.

Як повідомлялося, 28 січня у Партії регіонів пообіцяли виносити на розгляд Верховної Ради питання про відставку уряду кожного місяця.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK