Симоненко підтвердив інформацію про народження позашлюбної дитини

Симоненко підтвердив інформацію про народження позашлюбної дитини
ura-inform.com

Про це він сказав в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна у понеділок.

"22 січня (2009 року) у мене народилася дочка, ми назвали її Марією на честь моєї мами. Я дуже задоволений як батько, самі розумієте. Тепер у мене двоє синів і донька. І я впевнений, що у нас все буде чудово", - сказав він.

Він також запевнив, що "конфлікту між батьком і дітьми" у зв’язку з народження дочки не виникло.

Крім того, Симоненко повідомив, що матір’ю його дитини стала парламентський журналіст Оксана Ващенко.

"Зародилися ці стосунки кілька років тому. Точніше, я звернув увагу на Оксану дещо раніше. Дійсно, вона (як журналіст) була прикріплена до мене у 2004 році від Національного радіо на президентську виборчу кампанію... Вже пізніше, після річного знайомства, моя симпатія переросла в серйозні почуття", - сказав політик, додавши при цьому що 25-річна різниця у віці його ніскільки не бентежить.

Симоненко вважає, що рішення надати розголосу шлюборозлучному процесу його дружині Світлані Володимирівні "підказали доброзичливці".

"Оскільки не за горами вибори... (найближчі чергові - президентські, в яких Симоненко неодноразово брав участь) природно, що наші політичні супротивники шукають будь-які можливості, аби внести сум’яття у мізки людей. Не гребуючи і відверто брудними  матеріалами на замовлення, у тому числі, як бачите, і особистого характеру. Без сумніву, те, що зробила Світлана Володимирівна... Я не засуджую її, це можуть бути її емоції якісь або щось інше.... Але те, що за її спиною, її ж тепер використовуватимуть, на жаль, реальність", - сказав він.

Водночас, політик не виключив, що скандал, який виник може стати темою для внутрішньопартійного розгляду.

"Я переконаний, що вони (однопартійці) з розумінням поставляться до того, що у мене народилася донька, що я знайшов кохану людину. Я мав розмови і з секретарями, і з товаришами по партії з різних регіонів. Вони знають ситуацію, вони у курсі справи і я сподіваюся на їхню підтримку", - сказав лідер КПУ.

Як повідомлялося, Симоненко 56 років. Зі своєю першою дружиною, Світланою, він познайомився у 9-му класі школи. Від цього шлюбу у лідера КПУ двоє синів: Андрій (1974 р. н.) і Костянтин (1977 р. н. ). Також у пари двоє онуків. Симоненко все ще перебуває у шлюбі.

Світлана не вірить у те, що Оксана Ващенко народила і вважає ці чутки політичною провокацією.

Також Світлана звинувачує чоловіка у зневазі родинними цінностями.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK