Міліція Київської області закликає не купувати дорогі мобільні телефони

Міліція Київської області закликає не купувати дорогі мобільні телефони
mobiset.ru

Про це повідомили в ГУ МВС України в Київській області. "Статистика стверджує, що телефони складають 70% усіх кишенькових крадіжок. Їх компактність і висока ціна привертають увагу майже всіх кишенькових злодіїв, і якщо він професіонал - то далі усе - "спритність рук і жодного шахрайства", - зазначили в управлінні.

Правоохоронці зазначають, що для справжніх "спеців" не є проблемою витягнути мобільний навіть із правої передньої кишені, яку вважають найбільш надійним місцем.

При цьому міліція радить повідомляти про крадіжку мобільного не через день чи два, а по можливості швидше, при наявності ж документів на цей телефон, шанси збільшуються набагато. "Але оскільки мало хто цього дотримується, то знайти вкрадене часто важко. Тому розкриття таких злочинів складає всього 15-20%, у чому є чимала вина власне самих постраждалих", - наголосили в міліції.

"А взагалі, якщо ви завтра не хочете стати черговою жертвою злодія або "гоп-стопника" - то краще все ж таки бути уважним. А ще краще купувати недорогі апарати, адже телефон, зрештою, лише засіб зв'язку, а не предмет для вихваляння", - порадили міліціонери.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK